“Minu peamiseks ülesanneks on olla sillaks klubi juhtkonna ja esindusmeeskonna treenerite ja mängijate vahel. Tahan viia kõikide mängijateni teadmise ja arusaama, et iga mehe õlgadel lasub vastutus meeskonnale seatud eesmärkide täitmise eest nagu on jalgpallimaailmas tavaks,” ütles Pareiko Levadia kodulehel.

Samuti hoolitseb Pareiko edaspidi FC Levadia esindusmeeskonna ja duubelmeeskonna komplekteerimise, mängijate karjääri planeerimise, mängijate nõustamise ja mentorluse eest.

"Sain tööpakkumise eile kohtumisel klubi juhtkonnaga. Olen juba ammu mõelud, et tahan jalgpalliga seotuks jääda ning olen selle võimaluse üle tänulik," ütles Pareiko venekeelsele Delfile.

"Viimastel aastatel pole Levadias olnud inimest, kelle juurde mängijad oma probleemidega minna võiks. Minu töökohustusi arutati ka sellel koosviibimisel ning on selge, et ma pean tegema tihedat koostööd tegevdirektori Sergei Hohlov-Simsoniga."

Eelmise aastaga võrreldes on Levadia koosseisus toimunud suured muudatused. "Me lõime tegelikult uue meeskonna, mis on väga keeruline, kuid samas väga huvitav protsess. Ees ootab palju tööd," lisas endine kollkiiper.