Kogu mängu võitis Eesti 3:0 ja see fakt rõõmustas arusaadavalt ka puurivahti ennast: "Ausalt öeldes on praegu väga suur rõõm. Meestele suur tänu, et nad niimoodi ilusti mind ära saatsid. Emotsioonid on muidugi mängujärgselt super. Parim meeskond platsil võitis."

Ajakirjanike küsimusele, et millisena ta võtaks kokku lahkumismängu, kus tal ehk kõige rohkem tööd polnud, vastas Pareiko: "Kuidas ei tekkinud? Mängu vaatasite või? Paar korda oli ju [tööd]!" lausus 38-aastane väravavaht alustuseks lõbusalt. "Aga üldiselt jah, eks neil 2-3 võimalust oli, mis võinuks tekitada probleeme. aga saime need klaaritud."

Ta lisas veel: "Hea, et terve aasta sai nüüd positiivselt lõpetatud - kaks 3:0 võitu. Täna ka väga hea meel, et nulli taga hoidsime. Enne mängu sai räägitud, et anname endast kõik, sest kodupublik väärib head mängu. Usun saime sellega ka hakkama, kõik poisid olid tublid."

Terve intervjuu ajal siirat rõõmu välja näidanud Pareiko lausus lõpetuseks, et tänase mängu järel leiab kahtlemata aset ka väiksem tähistamine: "No midagi kindlasti teeb! Ega päris iga päev sellised sündmused aset ei leia," lausus karjäärile uhke täpi pannud väravavaht, kes seejärel "Sergei Pareiko, Sergei Pareiko!" hüüete saatel veelkorra fänne tänama läks ja soovijatele ka autogramme jagas.