Veebisaidil www.jalgpallikeskus.ee avatud ruutmeetrite ostuga toetas esimese 24 tunni jooksul uue treeningkeskuse valmimist 341 eraisikut ja ettevõtet. Kokku on ühisrahastusega kogutud praeguseks üle 30 000€. Esimese sümboolse annetuse projekti õnnestumisse tegi Tartu linna poolt linnapea Urmas Klaas.

Sepa Jalgpallikeskuse eestvedaja Kalle Paas rõhutas, et kampaania avapäev oli eelkõige kõigi osalejate ühine pingutus. “Täname kõiki toetajaid ja aitäh kõigile, kes on levitanud sõna. Oleme teinud uskumatult ägeda alguse.” Ühisrahastuskampaaniaga loodetakse ühele poole saada aasta lõpuks. “Oluline on aru anda, et oleme veel teekonna lävel ja peame töötama järgmised kaks kuud katkematult eesmärgi nimel.”

MTÜ Jalgpallikool Tammeka alustas 2. novembril Eesti spordiajaloo suurima ühisrahastuskampaaniaga, millega kogutakse 150 000€ Tartu staadionipõua leevendamiseks ning Sepa staadioni renoveerimiseks. Ühisrahastusega saab igaüks osta endale sümboolse ruutmeetri valmivast väljakust. Kampaania päädib tuleval suvel jalgpalli EM-finaali ühisvaatamisega vastvalminud Sepa Jalgpallikeskuses.

Rohkem infot on saadaval veebisaidil www.jalgpallikeskus.ee