"Vastased on meile suures plaanis tuttavad - Armeeniat võõrustasime maavõistlusmängudes, Lätiga oleme kohtunud Balti turniiril, Küprose klubiga, kus on mitu koondislast, mängis FC Anži eelmisel aastal," rääkis saalikoondise peatreener Dmitri Skiperski.

"Läheme kõigi vastu võitlema. Läti peaks olema teistest tugevam, aga naabriga on alati põhimõtteline duell, tahaksime neid esmakordselt võita. Armeeniale jäime maavõistlusmängudes küll alla, aga need olid võrdsed kohtumised, kus said määravaks kogemused. Küpros on ehk veidi Armeeniast tugevam, aga ka nendega annab mängida," ütles Skiperski.

Teises ringis ootavad alagrupi võitjat ees Hispaania, Holland ning Bosnia ja Hertsegoviina, kellega kohtutakse 10.-13. detsembrini.

Saalijalgpalli MM-finaalturniir toimub 14. septembrist kuni 2. oktoobrini 2016 Kolumbias.

Klubide UEFA Futsal Cupil loositi Eesti meister SK Augur Enemat avaringis F-alagruppi, kus vastasteks on KMF Zelezarec Skopje (Makedoonia) ja Asa Ben Gurion (Iisrael). Kohtumised peetakse 25.-30. augustini Makedoonias. Teises ringis, mis leiab aset 29. septembrinist kuni 5. oktoobrini, astuvad F-grupi võitjale vastu Slov-Matic Bratislava (Slovakkia), FC Eindhoven (Holland) ning D-alagrupi võitja (Norra, Soome, Šotimaa või Gibraltari meeskond).