Eesti läks kohtumist juhtima 11. minutil, kui Oleg Kaljurandi söödu järel oli täpne Erik Grigorjev.

Teist poolaega alustas teravamalt Läti ning 22. minutil viigistas Arturs Jerofejevs seisu 1:1-le. Lätlased olid täpsed taas 29. minutil, kui Oskars Istensi poolt antud nurgalöögi vormistas väravaks Jerofejevs. Võitjate kolmas värav sündis penaltist, mille realiseeris Istens ning viimase naela Eesti kirstu lõi taaskord Jerofejevs, kes vormistas oma kübaratriki 1:47 enne lõpusireeni ning lõi seisuks 4:1. Eesti suutis veel korra vastata ning 21 sekundit enne kohtumise lõppu lõi värava Martin Taska, kelle tabamusele andis söödu Kaljurand.

„Kaks väravat lasime standardolukordadest lüüa, kuigi suutsime ka ise ka ühe vastu lüüa. Standardolukorrad on tänapäeva saalijalgpallis väga olulised, ligi 50% väravatest lüüakse neist,” ütles saalijalgpallikoondise peatreener Dmitri Skiperski pärast mängu videointervjuus Eesti saalijalgpall/futsal Facebooki lehekülje.

„Kõik 12 väljakumängijat ja väravavaht andsid väljakul endast kõik. Mul ei ole poistele midagi ette heita,” lisas ta.

Päeva esimeses kohtumises alistas Armeenia 5:3 Saksamaa. Turniiri teisel päeval, reedel, kohtub Eesti esimeses mängus Armeeniaga ning seejärel on vastamisi Läti - Saksamaa. Valikturniir lõpeb pühapäeval.