"Esimesel poolajal oli Levadia nii kompaktselt koos, et läbi keskvälja oli väga raske rünnakut üles ehitada, mis oli algselt meie plaan. Poisid töötasid ja liikusid palju, aga ohtlikumad momendid tekkisid just Levadial, kes meie pallikaotustest kiireid kontrarünnakuid ette võttis," rääkis Reim.

"Teisel poolajal tegime mõned muudatused. Plaan oli viia pall kiiremini ette ründetsooni ja see toimis. Meil hakkasid pallid tihemini Levadia kaitse ette püsima jääma. Suunasime oma jõud Levadia poolele viimasesse kolmandikku ega pidanud enam keskväljal vabu kohti otsima."

Levadia peatreeneri kohusetäitja Sergei Hohlov-Simson ei saanud aru, miks tema hoolealused teisel poolajal ära vajusid.

"Esimese poolaja mängupilt oli täiesti okei. Loodi momente ja meeskonna distsipliin oli paigas. Ei tea, mis meeskonnaga pärast vaheaega juhtus. Mingit märki, et midagi peaks halvemaks minema, riietusruumis ei olnud. Oli näha, et Flora pani midagi juurde ja meie kaotasime midagi. Floral oli täielik ülekaal," sõnas Hohlov-Simson, kirjutades kaotuse osaliselt ka Levadia lühikese varumeestepingi arvele.

"Tundus, et pärast esimest väravat ei suutnud mehed enam sellest välja tulla. Ei olnud ka pingilt lisakäike võtta, et rünnakus midagi muuta. Koosseis on õhuke ning Vitali Leitan, kes on meil sel hooajal löönud 16 väravat, on täiesti liimist lahti."

Hohlov-Simsoni sõnul istub teisipäeval Levadia järgmises mängus peatreeneri toolil juba Marko Kristal, kes võtab järgmisest hooajast Hohlov-Simsonilt ja Marek Lemsalult meeskonna treenimise üle.

"Marko ütles oma "jah" sõna. Esmaspäeval viime paberid sisse ja täidame oma 60 päeva reegli. Marko oli nõus meid sellest olukorrast välja aitama ja istub teisipäevast kuni hooaja lõpuni formaalselt pingil," ütles Hohlov-Simson.