"Kui tahta kindla peale panustada, siis tuleks valida kas Hispaania või Hispaania. Belgia võib neile olla väga kõva konkurent, kellest ka palju räägitakse, aga tiitlivõistlused on natuke teine üritus kui valikturniir. Seal tuleb paari nädala jooksul kõik mängud hästi mängida. Ei loe ainult see, et oled maailma esinumber, aga endal suurturniiri kogemused puuduvad. Hispaanial ja Saksamaal on see eelis, et nende mängijatel on suurturniiride võitmise kogemus olemas," ütles Eesti U-21 koondise peatreener.

"Samas ma loodan, et Belgia tuleb Euroopa meistriks. Suurte riikide valitsemist tuleks lõhkuda."

Reim ootab ka põnevusega, mida suudab F-alagrupis Island, kellel vastasteks Portugal, Ungari ja Austria. "Island on huvitav võistkond, kes võib heal päeval ka Portugali võita. Neil ei ole midagi kaotada. Finaalturniirile pääsemisega on nad niigi juba suure võidu saavutanud. Aga teades nende iseloomu, siis arvan, et nende vastased kergelt midagi ei saa," arvas Reim.

Üllatusvõimeliseks peab Reim ka Eesti alagrupist edasi saanud Šveitsi. "Hea esituse korral võib Šveits võita kõiki, aga siis peab neil kogu turniir väga hästi õnnestuma. Veerandfinaali pääsemine vast ei olekski nii suur üllatus, aga et nad lausa turniiri võita suudavad, selles ma kahtlen," sõnas Reim.

EM-i alagruppide koosseisud:

A-grupp: Prantsusmaa, Albaania, Rumeenia, Šveits.

B-grupp: Inglismaa, Wales, Slovakkia, Venemaa.

C-grupp: Saksamaa, Põhja-Iirimaa, Poola, Ukraina.

D-grupp: Hispaania, Türgi, Tšehhi, Horvaatia.

E-grupp: Belgia, Iirimaa, Rootsi, Itaalia.

F-grupp: Portugal, Island, Ungari, Austria.