11 küsimuse rubriigis saab Sappineni kohta veel nii mõndagi põnevat teada, sest loo autor Siim Kera paneb FC Flora noormehe valikute ette: kas Mourinho või Guardiola, kas Jüri Pootsmann või Cartoon?

Maarja Saulep uurib, kuidas on lõppenud Eesti ja Serbia erinevate koondiste ja klubide senised duellid. Hea on tõdeda, et mehed pole seni Serbiale kaotanud ja naisedki saanud vastastest jagu! Alver Kivi artiklis vaadatakse põhjalikult tagasi 8. oktoobril 2010 Belgradis toimunud EM-valikmängule, kus Eesti teenis 3:1 võidu. Legendaarset mängu meenutavad Sergei Pareiko ja Tarmo Rüütli.

Põhjalikult vaadatakse otsa Eesti ja Balkani jalgpalli sidemetele, abiks on jalgpalliliidu tehniline direktor ja koondise abitreener Janno Kivisild. Pikem lugu on Serbia jalgpalli tõusudest ja mõõnadest. Jalgpallihaigla fänniportree tutvustab Priit Kübarat, keda tuntakse paremini nime all Kirves.

Millised on koduse Premium liiga tähtsamad eesseisvad mängud, räägib JK Tallinna Kalevi ja noortekoondise juhendaja Marko Pärnpuu. Kava lõpetab mälutest viie põneva küsimusega. 40-leheküljeline kava on saadaval koondise mängul hinnaga 2 eurot.

Eesti kohtub aasta teises kodumängus homme A. Le Coq Arenal Serbiaga. Staadion avatakse kell 17:00, avavile kõlab kell 19:00. Pääsmed kohtumisele on saadaval Piletilevis.