Tuues välja mängu parimaid, alustas Ratnikov elavalt: "Sergei! Sergei Lepmets! Kurat, päästis meid kaks korda ja oli parim mängija täna. Kaitseliin oli ka enam-vähem, seal olime vähe kokku mänginud. Rünnakus on veel natukene probleeme, aga parandame seda."

Juhendaja lisas, et pärast noore väravavahi Kristjan Tamme teist operatsioonil käiku kaaluti postide vahele toomisel ka kahte koondisekogemusega puurivahti.

"Probleem tekkis hooaja eel selles, et Kristjan Tamme läks teist korda operatsioonile ja üks variant oli Širokov (eelmisel hooaja esimesel poolel Levadiasse kuulunud Venemaa väravavaht Aleksei Širokov - toim.) Moskvast tuua. Aga kui on oma mees sinise passiga, siis ikka valik kaldub tema poole. Olid veel [Marko] Meeritsa ja [Pavel] Londaku variandid, aga Londakule tuli kaks pakkumist mujalt ja Meerits on vigastatud," kirjeldas Ratnikov, kuidas mullu teises liigas Türi Ganvixis pallinud Lepmetsani jõuti.

Tänase viigipunkti üle tundis Levadia loots aga suurt rõõmu: "Ausalt öeldes olen tõesti rahul. Kunagi mulle ei meeldi viigid, sest see on kaks kaotatud punkti, aga tänane mäng on see punkt ka natuke võit. Pinge oli nii kõva täna, et panused suured ja üks viga võinuks kõik otsustada."