"Arvan, et tema motivatsioon on sama mis minulgi - anda linnale midagi tagasi. Martini esimene ülesanne oleks aidata meil meistriliigasse püsima jääda ning tulevikus võib-olla klubis tööd saada," selgitas Piiroja Delfile.

Piiroja ütles, et võttis Vungiga ühendust kohe, kui ta Indoneesiast Jakarta Persijast lahkus. "Kui teada saime, et ta sealt lahkub, võtsime kohe ühendust. Läbirääkimised läksid suhteliselt kergelt. Ega meil midagi talle väga pakkuda polnud, aga ta tuli ikkagi," sõnas Piiroja.

Kas see tähendab, et Vungi mängud rahvusvahelisel tasemel on mängitud ning soov Eestisse paikseks jääda? "Seda peab Martini käest küsima, aga mulle tundub küll nii," arvas Piiroja.

Pärnu asub hetkel Premium liigas 9 punktiga viimasel kohal, Paide linnameeskonnast jäädakse maha kahe ja Tartu Tammekast viie punktiga. Piiroja usub, et Vungi abiga suudetakse esiliigasse langemisest hoiduda.

"Keskpoolkaitse on meil siiani alamehitatud olnud, mistõttu oli tähtis siia mõni kogemustega mängija tuua. Arvan, et nüüd suudab meie keskväli konkureerida kõigi Eesti klubidega. Ründefaasis on meil mehi küll, kes väravaid teeks. Kaitsepool on seni tagasihoidlikumaks jäänud," lisas Piiroja.