Ragnar Klavan: „Olen otsustanud peale mängijakarjääri lõppu jätkata jalgpalli juures ja jalgpalliklubi Tallinna Kalev tegevuse korraldamine pakub selleks suurepärase väljakutse. Minu eriline huvi on noortetöö, millele soovin toetada konkurentsivõimelise esindusmeeskonna. Kalev on ajaloo ja traditsioonidega spordiorganisatsioon ja on au saada võimalus tegutsemiseks Kalevi märgi all. Ma pole meie pere esimene kalevlane - mu isa juhtis omal ajal viis aastat Kalevi Viljandi rajoonikomitee tegevust ja plaanin kindlasti tema kogemusi kasutada.“

Raimo Nõu: „Ragnar saab juhtida tugevatel juurtel seisva jalgpalliklubi ja ma usun, et ta teeb seda tööd samasuguse kire ja pühendumusega nagu mina ja teised kalevlased seda aastaid tegime. Soovin Ragnarile selleks jõudu ja vastupidavust. Ühtlasi tänan kõiki, kes osalesid klubi taasloomisel ja on löönud kaasa klubi ülesehitamisel.“

Koos Raimo Nõuga astuvad kõikidest Jalgpalliklubi Tallinna Kalev ja Jalgpalliklubi Tallinna Kalevi Jalgpallikool juhtorganitest tagasi alates septembrist 2013 sinna määratud EJL-iga seotud inimesed.

Ühtlasi nimetati Raimo Nõu jalgpalliklubi Tallinna Kalev aupresidendiks.

Nõu täpsustas Delfile ja Eesti Päevalehele, et läbirääkimised Klavaniga algasid eelmise aasta sügisel ning Augsburgi kaitsja oli sisuliselt algusest peale plaaniga päri. "Mina olen aru saanud, et tal oli kohe elav ja aktiivne huvi. Ta isa on ju kunagi Kaleviga seotud olnud. Jalgpalliklubi Kalevi presidendiks saamine on talle kindlasti hea ja huvitav võimalus. Kuigi me mängime praegu esiliigas, on meil märkimisväärne noortetöö, me saame kasutada suurepärast spordikompleksi, meil on mõnus ja suur toimiv struktuur. Presidendikohale oli huvilisi teisigi, aga need huvid peale Klavani kellegi muuga ei kattunud," selgitas Nõu.

Kuidas vutiklubi juhtimine distantsilt välja peaks nägema? "Olen aru saanud, et tal on Eestis abilisi ja tal on see plaan läbi mõeldud. Ega ta päevapealt midagi konkreetselt muuta ei saa. Mina tean, mis need sammud oleks, mis ta tegema peaks, aga selle peaks ikka Ragnar välja ütlema. Selge see, et päike tõuseb idast ja loojub läände ning seda ka jalgpalliklubide jaoks. Ei usu, et revolutsioonilisi muudatusi tuleb, aga mõningaid võimalusi annab Klavani isik meile juurde. Tema rahvusvaheline tuntus ja persoon aitab meil ka kindlasti sponsoreid leida."

Klavan tuleb Eetisse mai lõpus. "Kindlasti me temaga siis kohtume. Juriidiliselt tuleb see asi meil ära vormistada, detailides oleme loomulikult juba kokku leppinud," lisas Nõu.