„Me kõik teame kui oluline on lapsepõlves lapse püüd olla kellegi sarnane. Olen täiesti veendunud, et Ragnar on meie lastele suureks eeskujuks ja SOS Lasteküla juhina on mul olnud ainulaadne võimalus näha, kuidas jalgpall on lapsi muutnud. Meile tähendab Ragnari otsus lastekülaga ühineda väga palju, sest noore isana tunnetab ta väga selgelt, mida lapsed tegelikult vajavad,“ ütles SOS Lasteküla tegevjuht Margus Oro.

Ragnar Klavani sõnul võttis ta ettepaneku olla lasteküla heatahte saadik suurima rõõmuga vastu. „Minu jaoks on SOS Lasteküla missioon ja tegevus südamelähedane. Hea eesmärgi nimel tuleb anda oma panus, see on loomulik. Olen Keila lastekülas käinud, kohtunud nii personali kui ka noortega ja kindlasti teen seda veel. Samuti on oluline pöörata SOS Lastekülale tähelepanu läbi iga-aastase Eesti klubijalgpalli päeva, mida on kahel viimasel korral ka tehtud,“ lausus Klavan.

Klavanile andis SOS Lasteküla heatahte saadiku teatepulga üle kauaaegne Eesti koondislane Raio Piiroja, kes lõpetas ametlikult oma jalgpallurikarjääri selle aasta märtsis.

Täna elab Keila, Põltsamaa, Narva-Jõesuu ja Juuru lastekülade peredes ning Tallinna ja Keila noortekodudes 190 vanemliku hooleta last. SOS peretugevdusprogrammist ja SOS haridusprogrammist saavad aastas abi 600 last.