Tänavu Kotka staadionil juba neljandat korda toimuval turniiril võtavad mõõtu 2001. aastal sündinud poisid. Osalevad: FC Flora, Keila JK, Martin Reimi JK, Nõmme United, FC Levadia, Tallinna Kalev, Tartu Tammeka ja korraldaja klubi JK Kotkad.

Pühapäeval algavad mängud kell 10.00. Mängitakse poolel väljakul ja mänguajaks on 2x20 minutit. Üritus on pealtvaatajatele tasuta ning oodatud on kõik jalgpallihuvilised! Kohapeal puhvet.

Alates 1975. aastast igal suvel Göteborgis aset leidev Gothia Cup on maailma suurim rahvusvaheline noorte jalgpallifestival. Eelmisel aastal võttis 7-päevasest võistlusest osa 1567 võistkonda 71 riigist ning võistluse raames peeti maha 4520 jalgpallimatši. Tänavune Gothia Cup toimub 14-21 juuli.

Eesti turniiri toetaja SKF on juhtiv rahvusvaheline tööstuskontsern, mis pakub veerelaagreid, tihendeid, jõuülekande tooteid, keskmäärdesüsteeme ning teisi tööstustarvikuid ja nendega seotud insener-tehnilisi lahendusi tööstustele ja masinaehitusele. 1907. aastal asutatud SKF on tänapäeval esindatud enam kui 130 riigis.