Tagasi kodus on Paide Linnameeskond, kes võõrustab seekord Kuressaare mehi. Tegemist on tabelinaabrite vastasseisuga, sest kui Kuressaare viikingid on kolme silmaga kaheksandal kohal, siis Paide asub kahe punktiga üheksandal positsioonil.

Laupäeva lõunal peavad omavahelise kohtumise ka Pärnu Vaprus ja FCI Levadia, kes asuvad liigatabelis vastavalt viimasel ning teisel kohal. Kui esikolmikus olev uus ühendklubi tegi viimatises voorus 2:2 viigi Nõmme Kaljuga, siis Pärnu pidi tunnistama Tallinna Kalevi 2:4 paremust.

Põnevust jagub kindlasti tiitlikaitsja FC Flora ja Narva Transi mängu, sest mõlemad on alustanud hooaega hästi: Flora asub 15 punktiga esikohal, Transil on ette näidata 13 silma ja neljas koht.

8. voorus näeb ka Lõuna-Eesti lahingut, kus laupäeva õhtul kohtuvad Viljandi Tulevik ning Tartu Tammeka. Folgipealinna mehed asuvad kuue peetud mängu järel nelja silmaga seitsmendal, kohal, ülikoolipealinna meeskons aga omakorda 12 punktiga viiendal kohal.

Vooru viimases vastasseisus kohtuvad Hiiu kunstmurustaadionil Nõmme Kalju ja Tallinna Kalev. Kui samad klubid pole aastaid Premium liigas omavahel näinud, siis üks ühenendav lüli on neil siiski: Hidetoshi Wakui. Jaapanlasest ründaja mängis Kaljus aastatel 2011-2016 ja lõi sel ajal 67 väravat, nüüd on aga mees Kalevi ridades ja loodab ehk selle hooajal esimese värava lüüa just oma eelmise tööandja vastu. Intriigi jagub!

Premium liiga tänased mängud:
13:00 Paide Linnameeskond - FC Kuressaare
13:00 Pärnu JK Vaprus - Tallinna FCI Levadia
16:00 Tallinna FC Flora - JK Narva Trans
18:15 Viljandi JK Tulevik - Tartu JK Tammeka