Kell 17:00 lüüakse Sportland Arenal lahti teine tuline lahing, kus Nõmme JK Kalju võõrustab Narva JK Transi, samal ajal kohtuvad Sillamäel kohalik klubi ja FC Kuressaare.

Kell 19:30 on Sportland Arenal vastamisi Tallinna FC Infonet ja JK Tallinna Kalev. Kuuenda vooru viimane kohtumine Tartu JK Tammeka ja Paide Linnameeskonna vahel toimub teatavasti 23. juulil Tamme staadionil.

13. aprillil kell 14:00 Sportland Arena (Asula 4c, Tallinn)

TALLINNA FC FLORA - TALLINNA FC LEVADIA – OTSEÜLEKANNE TV6s!

FC Flora peatreener Marko Lelov: „Peame laupäeval hakkama saama Levadia kiirete ründajatega. Levadia otsib palle kaitseliini taha, kiiruse peale. Käisin eile läbi eelmise aasta omavahelised mängud - koosseisud, väljakud ja seisud, et vaadata, kuidas numbriliselt ja koosseisu poolest sobida võiks. Keskendun mängijatele, kes on paremas vormis ja võimelised head mängu tegema – nendega ma kindlasti ka alustan."

Kaitsja Marten Mütt: „Võistkonnas on väga hea meeleolu, valmistume mänguks Levadia vastu ja tahame kindlasti 3 punkti võtta. Vastane on väga tehniline, oskavad nii pikka kui lühikest söötu lükata. Neil on head ründajad ja tugev kaitseliin. Levadia lasi endale eelmisel aastal väga vähe väravaid lüüa. Jääme laupäeval ainult võiduga rahule."

FC Levadia peatreener Indrek Zelinski: „Flora on praegu tabeli liider ja peab oma kohta kaitsma. Meie peame oma ülesanded väljakul ellu viima ja siis tuleb ka soovitud tulemus. Meil on asju, mida saame paremaks muuta. Ootame väga põnevat ja võitluslikku mängu ning vajame punkte."

Ründaja Rimo Hunt: „Flora on samast klassist meeskond mis Kaljugi. Rumalaid eksimusi me endale lubada ei tohi. Peame distsiplineeritult mängima, ise rohkem võimalusi looma ja need ära kasutama."

Peakohtunik: Roomer Tarajev

Abikohtunikud: Sten Klaasen, Silver Kõiv

Neljas kohtunik: Raul Koppelmaa

13. aprillil kell 17:00 Sportland Arena (Asula 4c, Tallinn)

NÕMME JK KALJU - NARVA JK TRANS

Kalju treener Fredo Getulio Aurelio: „Eelmises voorus kaotasime Florale, kuid see on nüüdseks minevik. Narva on hetkel mitte just kõige paremas vormis, kuid see teebki selle mängu ohtlikuks. Me oleme enesekindlad, et suudame kodus fännide ees võidu ära võtta!"

Mängija Jorge Rodrigues: „Narva on tabeli põhjas vaid ühe punktiga, kuid kindlasti ei oota meid ees lihtne mäng. Nad annavad endast meie vastu kõik ning me teeme kõik endast oleneva, et mäng võidukalt lõpetada. Me teame oma kvaliteeti ning parim, mis pärast kaotust teha saaksime, on naasta võitude rajale ning meie eesmärk on loomulikult meistriks tulla!"

Transi peatreener Valeri Bondarenko: „Ettevalmistamisel mänguks Nõmme Kalju vastu pöörame tähelepanu kõigepealt kaitsele. Siin on meil suured probleemid. Lisaks mõned mängijad on vigastatud. Mängime meistri vastu, aga kuna iga mäng on meie jaoks ülitähtis, siis loodame positiivse tulemuseni jõuda."

Poolkaitsja Aleksandr Dubõkin: „Pärast ebaõnnestunud hooaja algust on meeskond kehvas psühholoogilises seisundis. Nõmme Kalju alistamine annaks meile enesekindlust juurde. Usun, et oleme võimelised meistri vastu edukalt mängida."

Peakohtunik: Eiko Saar

Abikohtunikud: Martin Lember, Maikel Mikson

13. aprillil kell 17:00 Sillamäe Kalevi kunstmurustaadion (Kesk 30, Sillamäe)

JK SILLAMÄE KALEV - FC KURESSAARE

JK Sillamäe Kalevi peatreener Sergei Ratnikov: „Peale Levadiaga mängu on meeskond positiivselt häälestatud. Kuigi Kuressaare vastu saab olema raske, arvestame varasemate kogemustega. Ma loodan, et poisid saavad hakkama ja näitavad head mängu."

Mängija Alexander Bebikh: „Pärast viimast mängu on meil hea tuju ning püüame jätkata samas vaimus. Kuressaare näidab tihti huvitavat mängu ja me peame selleks valmis olema."

FC Kuressaare peatreener Sergei Zamogilnõi: „Meid ootab ees raske võõrsilmäng tugeva ja ambitsioonidega Sillamäe Kaleviga. Tõenäoliselt kulgeb mäng juba tuttava stsenaariumi järgi - meil tuleb kannatlikult ja korralikult kaitses mängida ning üritada ära kasutada vastase eksimusi. Kui see õnnestub, siis kergemaks ikka ei lähe, sest mängida tuleb igaljuhul maksimaalselt pingutades, kuni kõlab lõpuvile."

Väravavaht Siim-Sten Palm: „Viimane nädal oli meil vaba ja oleme saanud korralikult valmistuda mänguks, kus vastaseks on väga tugev Sillamäe, kes on vahepeal uut hingamist saanud uue peatreeneri näol. Kui me suudame oma võimalused ära realiseerida , siis oleme kindlasti võimelised naasema sealt punktidega, sest kui meie lööme värava ja vastane ei löö, siis on meil väga hea võimalus võita!"

Peakohtunik: Mart Martin

Abikohtunikud: Lauri Salei, Raul Kaivoja

13. aprillil kell 19:30 Sportland Arena (Asula 4c, Tallinn)

TALLINNA FC INFONET - JK TALLINNA KALEV

FC Infonet tegevjuht Aleksandr Altosar: „Pärast suurt kaotust tuleb parandada olukorda. Valmistume mänguks tavalises režiimis. Mäletame kahe aasta tagust mängu Kaleviga ning nüüd on tekkinud uus võimalus meie jõudu võrdlemiseks. Kõik mängijad mõistavad mängu väärtust ning sellele vastavalt tuleb ka häälestus. Sooviks lüüa rohkem väravaid, kuid nähtavasti noored mängijad alles psühholoogiliselt harjuvad Premium liiga rütmiga. Iga mänguga on näha teatud progressi, kuid leidub ka mitte nii edukaid mänge - nagu näiteks eelmine."

Mängija Trevor Elhi: "Sooviks säilitada tendentsi - pärast kaotust Sillamäe Kalevile näitasime head mängu Floraga. Kui nagu eelminegi kord oli see mäng meile õpetuseks, siis ootame Premium liigas esimest võitu. Oleme mänguks hästi valmistunud ja proovime seda ka väljakul realiseerida. Vahel jääb puudu edust ja kogemusest, et saavutada võitu. Tahaks uskuda, et see mäng parandab kõik."

JK Tallinna Kalevi peatreener Frank Bernhardt: „Infonet on korraliku sisuga meeskond. Nad on kõrgelt motiveeritud, et proovida meie vastu esimest Premium liiga võitu. Meie aga omaltpoolt peame tegema kõik selleks, et võit hoopis meile tuleks. Usun, et meie meeskonnas on rohkem Premium liiga kogemust ja tänu sellele suudame enda tahtmise peale suruda ning võidu võtta. Narvas andsime ise kolm punkti käest ära. Seekord peame need ära võtma!"

Poolkaitsja Mikk Sillaste: „Infonet on liiga uustulnukana kindlasti kõrgelt motiveeritud ja võitleb kõik 90 minutit kõvasti. Meie eesmärk on enda mängu mängida ja kui ees suudetakse enda variandid väravaks vormistada, siis peaksime Infonetist üle olema. Tuleb raske mäng, aga tahame kindlasti kolme punkti."

Peakohtunik: Martin Salong

Abikohtunikud: Veiko Mõtsnik, Heigo Paglant