Teisipäeval kell 11 on Pärnu Linnameeskond külas kohalikus suvelaagris Pärnu kunstmuruväljakul ning samal päeval kell 11.30 külastavad FC Kuressaare mängijad sealsel kunstmurul peetavat laagrit. Kolmapäeval kell 10 on Viljandi JK Tuleviku pallurid külas kohalikul kunstmurustaadionil toimuval laagril ning samal päeval kell 15 külastab Rakvere Tarva mees- ja naiskond Kadrina laagrit.

„Kohalikul tippjalgpallil ja noortel on omavahel oluline side –seda nii võimalusena väikestel poistel ja tüdrukutel end tulevikus tipptasemel proovile panna kui ka kaasaelamise ja harrastusjalgpalli tähenduses,“ märkis projekti vedav endine tippmängija Teet Allas. „Kohtumisel noortega annavad tippklubide pallurid ülevaate oma tegemistest ja osalevad erinevates mängudes.“

Täna algas Eesti Jalgpalli Liidu (EJL) ja Rimi suvelaagrite esimene nädal, kus osaleb 960 noort ja 95 treenerit ühtekokku 24 erinevas paigas üle Eesti.

Traditsiooniliste jalgpallilaagrite avanädalal toimuvad laagrid Kärdlas, Võrus, Tartus, Vokas, Ahtmes, Narvas, Põlvas, Kosel, Häädemeestel, Kiilis, Vinnis, Tamsalu, Otepääl, Valgas, Kadrinas, Keilas, Haapsalus, Kuressaares, Pärnus, Kihnus, Väätsal, Tallinnas, Viljandis ja Sauel.