Teatavasti väitis Keller kohalikus väljaandes Blizz, et läbirääkimised Tallinna Levadia ründaja Igor Subbotiniga katkesid, sest „ühtäkki sekkus Eesti Jalgpalli Liit, täpsemalt selle president Aivar Pohlak, ja soovis üleminekust samuti kasu teenida."

Tänase kuupäevaga ja Christian Kelleri allkirjaga Aivar Pohlakule saadetud kirjas seisab:

„Nagu meie eelmises telefonivestluses mainitud, rahustan ja kinnitan järgmisi fakte seoses Igor Subbotini juhtumiga. Vastab tõele, et SSV Jahn Regensburg oli Subbotinist huvitatud. Selle tulemusel kutsusime teda enda juurde testimisele.

Umbes kaks nädalat enne katseaega teatas Subbotini ja Levadiaga kontakti loomist vahendanud koostööpartner meile, et teiste osapoolte, Levadia ja Eesti Jalgpalli Liidu vahel oli huvide konflikt, mille väidetavalt põhjustas meie testikutse. Lisaks teatas meie koostööpartner, et Subbotini võimalikust üleminekust püüavad kasu lõigata erinevad huvigrupid. Taolise informatsiooni tõttu eemaldusime otsekohe Subbotiniga lepingu sõlmimisest, sest taoline äri tundus olevat ebausaldusväärne.

Samuti märgime, et ehkki olime Subbotinist huvitatud, ei olnud meil mingit kontakti Eesti Jalgpalli Liidu ega selle presidendi Aivar Pohlakuga.

Kirjeldasin neid fakte ka 16. novembril ilmunud intervjuus Regensburgi ajalehele Blizz. Seda võib järelpärimisele peale kinnitada ka Blizzi vastutav toimetaja Mario Hahn."

Samuti edastas Regensburgi pressiesindaja Till Müller Delfile 13. oktoobril Levadiale saadetud kutse, milles palutakse võimalust lubada Subbotin Saksamaa klubi juurde testimisele ajavahemikul 17.-21. november. Eile oli Subbotini agent Aleksandrs Čekulajevs aga väitnud, et „katseaeg lepiti kokku üksnes suusõnaliselt" ning et „nende pakkumine ei olnud liiga tõsine."

Kõnealuse Blizzi artikli autori Hahni selgitust pole õnnestunud saada, sest ta viibib sel nädalal puhkusel.

Regensburg asub 3. Bundesligas viimasel kohal ja nimetas täna ametisse uue peatreeneri Christian Brandi.