"Oleme viimastel päevadel arutanud jalgpalliliidus võimalust anda pürotehnikaga puutuvad asjaolud klubide vastutada ja klubide otsustada, mida nad oma staadionil oma fännidel teha lubavad," rääkis Pohlak neljapäeval ETV spordiuudistele.

"Selle dialoogi pooled oleksid klubi, kes mängu korraldab, fännid, kes seda klubi fännavad ja seal staadionil käivad ja siis turvameeskond, politsei, päästeamet, kes siis tegelevad muude küsimustega nendel mängudel või siis üldse riigis. Võib-olla see oleks lihtsam. Mõistlikkuse piirides teatavate asjade kasutamine annab ju mängule emotsionaalselt juurde."

FC Levadia sai jalgpalliliidu distsiplinaarkomisjoni otsuse tulemusena möödunud laupäeval meistriliiga avamängul juhtunu eest 435-eurose trahvi, millest 290 eurot määrati Levadia poolehoidjate diskrimineeriva käitumise eest Nõmme Kalju mustanahalise mängija Yankuba Ceesay suhtes ja 145 eurot pürotehnika sanktsioneerimata kasutamise eest.

Komisjon rahuldas FC Levadia palve määrata pürotehnikat kasutanud Dmitri Voropanovile ja Vladislav Djukinile tingimisi staadionikeeld kõigil Eesti Jalgpalli Liidu ja UEFA egiidi all toimuvatel võistlustel katseajaga kuni 2012. aasta jalgpallihooaja lõpuni. Mängu korraldanud Nõmme Kalju puhul piirdus distsiplinaarkomisjon hoiatusega.