Muidugi ei jää mainimata, et enne tänast kohtumist ulatatakse kuldne saabas Inglismaa aegade suurimaks väravakütiks tõusnud Wayne Rooney'le. Teatavasti Manchester Unitedi ründaja ise jätab tänase kohtumise vigastuse tõttu vahele.

Küll aga meelitatakse inimesti staadionile asjaoluga, et täna võib Wembley'l näha ehk mõnda debütanti ning pisut eksperimentaalsemat koosseisu. Räägitakse, et mõnda neist võib Inglismaa koondise särgis näha viimast korda enne järgmise aasta MM-i.

Eriliselt nõutakse-soovitakse, et Inglismaa särgi tõmbaks esimest korda selga Tottenhamis häid esitusi pakkunud Dele Alli. Näiteks rõhutab SkySportsi ekspert, aastatel 1991-2002 Liverpoolis pallinud Jamie Redknapp, et Inglismaa koondise esindamine on auasi, mida ei tohiks pakkuda kellelegi, kes vaid mõne hea esituse klubitasandil teinud on.

Alli on uus Lampard või Gerrard?

19-aastast Allit peab Redknapp aga erandiks, leides, et noormees antud võimalust väärib. Nimelt näeb ta sarnaselt mitmele teisele Inglismaa meedia esindajale, et Alli võiks keskväljal peagi hakata kandma sarnast rolli nagu omal ajal Frank Lampard ja Steven Gerrard.

Laiemalt tõdeb Redknapp aga, et Inglismaa koondise tõehetk saabub alles pärast valikmänge: "Olgem ausad, Inglismaa loositi šokeerivasse gruppi. Pärast maailmameistrivõistlusi pole me koondise kohta palju saanud õppida, sest nad kohtuvad niivõrd halbade tiimidega."

"Ilmselt saame me oluliselt targemaks järgnevates sõprusmängudes Hispaania, Prantsusmaa ja Saksamaaga. Seal on tase oluliselt kõrgem," kirjutas Redknapp SkySportsi kolumnis.