Algselt kuulutati piletimüügi algusena välja kell 10, kuid seoses tehniliste põhjustega lükkus algus 2 tunni võrra edasi.

Island, Eesti järgmine vastane kodumurul on Euroopa meistrivõistluste valiksarja alustanud kolme hiilgava võiduga – kui eile alistati Holland 2:0, siis varasemalt teeniti 3:0 võit nii Türgi kui ka Läti üle.

Eesti koondises 113 kohtumist pidanud Raio Piiroja mängis oma karjääri jooksul pikalt Tallinna FC Floras, välismaal oli aastatel 2004–2011 tema tööandjaks Norra klubi Fredrikstad FK, hiljem kuulus ta ka Hollandis Vitesse ja Hiinas Chengdu Bladesi meeskonda. Pärnust pärit 35-aastane Piiroja valiti viiel korral Eesti parimaks jalgpalluriks.

Küljetribüüni pääse Piiroja lahkumismängule maksab 14 ja otsatribüüni pilet 12 eurot. LHV jalgpallikaardi omanikule on täispilet 10% soodsam.

Sooduspileti hinnaks on 10 eurot. Sooduspilet kehtib 1996.-2007. aastal ja 1952. aastal või varem sündinutele koos soodustust tõendava dokumendiga (nõutav kohapeal). 2008. aastal ja hiljem sündinud pääsevad sisse tasuta, juhul kui istuvad piletiga saatja süles (kui on soov eraldi istekohaks, siis tuleb osta sooduspilet).

Mängupäeval staadioni piletikassas maksavad kõik pääsmed 14 eurot. VIP pileteid saab tellida jalgpalliliidust.

Piletite edasimüük (sh välisfännidele) või piletite kasutamine kommertseesmärkidel (sh loosimised vms) on ilma Eesti Jalgpalli Liidu nõusolekuta keelatud.

Eesti – Island maavõistlus toimub 31. märtsil 2015 A. Le Coq Arenal. Staadion avatakse publikule kell 17, avavile antakse kell 19.