Väljaanne elsalvador.com kirjeldab Piirojat kui ausat ja otsekohest meest. "Ma ei tea El Salvadorist absoluutselt mitte midagi!" ütles Piiroja lennujaamas, kuhu Eesti ja El Salvadori mängijad praktiliselt ühel ajal olid sattunud. Esimestel seljataga terve päev reisimist kella 6-st hommikul Eesti aja järgi kella 23-ni õhtul, lähemalt tulnud koondisel kaheksatunnine lennusõit.

Ajalehe El Grafico netiväljaande esiküljeuudis keskendub Lindpere tsitaatidele. New York Red Bullsi poolkaitsja ütleb: "Hea on see, et meie ei tea El Salvadorist midagi ja El Salvador meist samuti mitte. Meie jaoks on tegemist igas mõttes huvitava mänguga, kuid ma arvan, et El Salvador on kerge favoriit, kuna nad tulid siia kõikide oma mängijatega, meil on mõned põhitegijad puudu."

Lindpere sõnul tundusid El Salvadori mängijad selle video põhjal, mida mängijatele näidati, harrastavat kiiret ja tehnilist mängu.

El Grafico mainib veel ära, et Krakowi Wisla väravavaht Sergei Pareiko ja Küproses palliv Martin Vunk liitusid ülejäänud Eesti koondislastega alles teisipäeval, samas kui enamus saabus Los Angelesi esmaspäeval täpselt 24 tundi varem. Ühtlasi nimetab ajaleht Pareikot ja Vunki kaheks kõige tähtsamaks mängijaks Eesti koondises.

Sama väljaanne toob Eesti meeskonna tausta kirjeldades välja novembrikuise EM-valikturniiri play-offi, "milles Iiirimaale kaotati sisuliselt juba esimese mänguga, kus Eesti jäi ilma oma kahest keskkaitsjast (punased kaardid said Raio Piiroja ja Andrei Stepanov - G.L.)."