"Arvan, et meie esimene poolaeg oli küllaltki hea. Domineerisime mängu, me ei olnud küll oma asetuselt perfektsed, kuid olime selgelt väljakul parem meeskond," kirjeldas rootslane mängu käiku.

"Teise poolaja algus oli samuti lubav ning lõime ka värava. Sellise vastase vastu, kes nii palju kaitsemängule keskendub, on esimene värav väga oluline ning saime sellega ka kenasti hakkama.

Selle osas, mis juhtus pärast seda, kui me värava lõime, olen aga äärmiselt pettunud. Rääkisime seda põhjalikult ka enne mängu, et kui meie värava lööme või kui nemad värava löövad, siis peame oma mängustiili hoidma ning samamoodi jätkama. Meie läksime aga värava järel väga emotsionaalseks ning neid minuteid, mis kahe värava vahele jäid, oli väga halb vaadata. Sellised olukorrad, nagu antud juhul Malta värav, sünnivadki sellest, kui me ei pea oma mänguplaanist kinni. Võib küll öelda, et meil oli ebaõnne, kuid ma olen selles perioodis väga pettunud," rääkis Pehrsson ausalt.

Samuti hurjutas koondise loots oma hoolealuseid mängu viimase pooltunni eest. "Kaotasime viimasel 30 minutil täielikult oma mängurütmi. See tuli sellest, et meie positsioonid olid küll head, aga tegime palliga väga palju veidraid lükkeid."

Kuidas mõjutab selline tulemus vahetult enne valiksarja algust meeskonna ettevalmistust tähtsamateks mängudeks? "Loomulikult peame siit kaasa võtma ainult positiivse. Kui mõelda, et kõik on s*tt ja me ei ole piisavalt head, siis ei ole see viis, kuidas edasi liikuda. Samal ajal peame mõistagi ka peeglisse vaatama ja tõdema, et see, kuidas mängisime pärast meie väravat, ei ole aktsepteeritav."