"Ma arvan, et tal on olemas sisuliselt kõik, mida keskkaitsjalt oodata - ta on palliga rahulik, suudab rünnakuid algatada, on kiire, õhuvõitlustes hea ning suudab vastastelt palle ära võtta," sõnas Pehrsson. "Usun, et ta on täiuslik kaitsja."

Pehrsson on Eesti koondise eesotsas olnud alates 2014. aastast ning selle ajaga Klavanit tundma õppinud. "Ta on kõige professionaalsem mängija, kellega ma kunagi töötanud olen. Ta on tõeline eeskuju - ta ei pruugi olla kõige häälekam liider, kuid oma tegudega platsil ja selle kõrval on ta tõusnud mängijaks, kellele teised alt üles vaatavad."

Pehrsson usub, et Klavan võib hoolimata oma 30 eluaastast kõrgel tasemel veel pikalt mängida. "Vaadates seda, kuidas ta enda eest hoolt kannab, olen kindel, et ta võiks veel kuus-seitse aastat kindlasti mängida."

Rootslasest juhendaja sõnul on ta kindel, et Klavan saab Premier League'i tasemel hakkama. "Ma arvan, et harjumine võib võtta natuke aega, kuid kui tema omadusi vaadata, siis sobib ta Liverpooli hästi - see on meeskond, kellele meeldib palliga rahulikult rünnakuid ehitada. Seda oskab ta hästi."