Kohtumise normaal- ega lisaajal väravaid ei löödud ning otsustavaks said 11 meetri karistuslöögid. Neis osutus noorte florakate närv vastupidavamaks ja seeria võideti 4:3. Paide leeris eksisid Eerik Reinsoo ja Stanislav Goldberg, 93. minutil olid paidekad pärast Tõnis Vanna eemaldamist jäänud vähemusse.

Esiliigasse kuuluv Pärnu Linnameeskond oli püstihädas III liigast pärit Navi Vutiseltsiga, kelle vastu viis Tauno Tekko pärnakad 35. minutil penaltist küll juhtima, ent Kaspar Leies vastas kohe 36. minutil. Marko Liiva viis Navi 52. minutil lausa juhtima, ent Ranet Lepiku ja Albert Anissimovi väravad kindlustasid 3:2 võidu siiski Pärnule.

Tartu Tammekal ei olnud probleeme värske väikese karika võitja HÜJK Emmastega, kes alistati võõrsil 4:0. Veelgi hõlpsam päev oli FC Floral, kes purustas Esiliiga meeskonna Tartu SK 10 koguni 9:1.

Karikavõistluste kaheksandikfinaalidega tehakse algust 25. septembril, kui kell 16.45 kohtuvad Kadrioru staadionil Nõmme JK Kalju ja karikakaitsja Tallinna FC Levadia. Ülejäänud mängud on kavas 10. ja 13. oktoobril.

Karikavõistluste 1/8 finaalid:

Nõmme JK Kalju (ML) – Tallinna FC Levadia (ML)
FC Elva (II) – Tallinna FC Flora (ML)
Kiviõli Tamme Auto (EL) – JK Sillamäe Kalev (ML)
FC Viljandi (ML) – Tallinna FC Flora II (EL)
FC Infonet (EL) – Tartu JK Tammeka (ML)
Tartu FC Quattromed (III) – Narva JK Trans (ML)
Türi Ganvix JK (II) – FC Velldoris (II)
Pärnu LM (EL) – Võru JK (III)