Kalju meeskonna peatreener Igor Prins andis puhkust mitmele põhimängijale ja nii võttis väravasoonele saamine aega. Skoori avas 47. minutil Hidetoshi Wakui, seejärel oli 59. ja 61. minutil täpne Janar Toomet ning punkti pani mängule Eino Puri 86. minuti tabamus.

Vaata kohtumise väravaid:

Mängu eel

Kalju FC abitreener Fredo Getulio Aurelio: "Kolmapäeval on päev, kus ootame inimesi Kadrioru staadionile, kus võõrustame karikamängus FC Kuressaaret. Meile on oluline see mäng võita, et laupäevasele mängule Levadiaga hea emotsiooniga vastu minna."

Mängija Fabio Prates: "Kuigi Kuressaare mängib meist liigaaste madalamal, ei saa neid kindlasti alahinnata, kuna karikamängus selgub edasipääseja ühe mänguga ning nad on kindlasti motiveeritud. Kalju II on nendega hästi hakkama saanud, üritame vähemalt sama hästi mängida."

FC Kuressaare peatreener Pelle Pohlak: "Kõige tähtsam on selle kohtumise eel positiivne häälestus ja võime mänguga koguaeg kiirel tempol kaasa mõelda. Ainult läbi selle saame paremateks ja ainult siis on meil varianti pääseda järgmisesse ringi."

Vaata pildigaleriid: