A. Le Coq Arena avatakse publikule kell 18:00, mil algab muusikaprogramm. Kohapeal saab osta mängu kava, avatud on toitluspunktid ja osta saab fännitooteid, arveldamine toimub sularahas.

Orienteeruvalt kell 19:15 saabuvad koondised soojendusele ja alustab esinemist ansambel Apelsin. Kell 19:45 on mängueelne rivistus, esitatakse pala „Me armastame Operit“ ja kõlavad hümnid. Avavile antakse kell 20:00.

Korraldajad soovitavad nii parkimiseks kui ka staadionile sisenemiseks aega varuda. Ummikute vältimiseks on mõistlik tulla matšile ühistranspordiga või jalgrattaga – avatud on tasuta rattaparkla. Autoga saabujatel tuleb arvestada, et parkimiskoha leidmine võib võtta palju aega ning ümberkaudsetel tänavatel on liikumine piiratud.

Staadionile sisenemiseks on tarvis läbida turvakontroll. Koju tuleb jätta oma söök ja jook ning endale ja teistele ohtlikud asjad.

PILETID
Küljetribüün - 12€, sooduspilet 8€
Otsatribüün - 10€, sooduspilet 8€

Sooduspilet kehtib 1996.-2007. aastal ja 1952. aastal või varem sündinutele koos soodustust tõendava dokumendiga (nõutav kohapeal). 2008. aastal ja hiljem sündinud pääsevad sisse tasuta, juhul kui istuvad piletiga saatja süles.