"Mul on hea meel, et ta on kuhugi jõudnud, väikse sammu edasi teinud ning seejuures uues klubis väga edukalt alustanud. Nüüd on vaja teda jälgida ja vaadata. Ta on noor mängija, kõik teed on lahti," ütles Rüütli Delfile ning tunnistas, et plaanib Ojamaad võimalusel kasutada juba El Salvadori mängus.

"El Salvadori mängule olen ikka mõelnud ja nimekiri on pikk. Ojamaa on esialgsesse nimekirja pandud. Eks näis, kelle me lõpuks kohale saame. Paljud mängijad on sel perioodil klubidega hooajaeelsetes laagrites ning lõpliku seltskonna väljavalimisega võib tulla väikesi probleeme."

Ojamaa tõmbas Eesti koondise mänguvormi selga viimati 2011. aasta 29. märtsil U-21 koondise sõpruskohtumisel võõrsil Luksemburgi vastu, kus ta lõi 6:0 võidumängus kolm väravat.

Pärast seda pole Ojamaad enam noortekoondisse kutsutud või pole pallur ise soovinud meeskonnaga ühineda. Lõplikku tõde teavad vaid asjaosalised ise. Kuid Rüütli sõnul ei pea rahvuskoondise kandidaadid alati ilmtingimata noortekoondise rivistusse kuuluma.

Bernhardt valmis maha istuma

"Teame ju neid igasugu tauste ja jutte, võib-olla seal persoonid omavahel ei sobi. Kui vaja, võib selle etapi (U-21 koondise esindamise - toim) ka vahele jätta. See ei ole nagu aamen kirikus. Aga kui ta saab neid aidata ja on noortekoondises edukas, oleks see jällegi üks asi, mis teda edasi aitaks," spekuleeris Rüütli.

Delfi võttis ühendust ka Eesti U-21 peatreeneri, sakslase Frank Bernhardtiga, kes ütles, et on valmis Ojamaaga maha istuma ning senised erimeelsused unustama.

"Meil on järgmine mäng alles mai lõpus, mis on jalgpalli mõistes väga pikk aeg. Meil on aega vaadata, kuidas ta Šotimaal areneb. Jah, meil olid mõned probleemid ning olime situatsioonis, kus me ei saanud teda koondisse kutsuda. Aga nüüd on uus aasta. Peame uuesti rääkima ja kohtuma. Siis saan rohkem öelda," sõnas Bernhardt.