"Tuumik peaks olema suhteliselt sarnane Gibraltari koondise omale. Raske öelda, mis tasemel nad täpselt on, olen suutnud end veel liiga vähe kurssi viia. Loomulikult ma ei oota, et me eurosarjas kellestki üle jalutame. Võtame seda mängu väga tõsiselt, valmistume, vaatame nende tugevused-nõrkused üle ja eks mäng näitab, kui tugevad nad on," rääkis Hurt.

Edasipääsu korral on ootab Florat ees Šotimaa suurklubi Glasgow Celtic, mis võiks mängijatele anda esimeseks ringiks veidi lisamotivatsiooni. "Edasipääs Meistrite liigas on igal juhul väga suur motivatsioon, võimalus Celticuga mängida lisab sellele kindlasti midagi juurde," arvas Hurt.

Flora kaitsja Markus Jürgenson veel Celticu peale ei mõtle. "Pole põhjust praegu sellele mõelda. Eesmärk on kõigepealt kaks mängu Gibraltari klubi vastu korralikult teha. Kui edasi saame, hakkame Celticu peale mõtlema," ütles ta.

Eelmisel hooajal alistas Lincoln Meistrite liiga esimeses eelringis Andorra klubi Santa Coloma 0:0 lõppenud avakohtumise järel võõrsil 2:1. Seejärel mindi vastamisi Taani satsi FC Midtjyllandiga, kellele kodus kaotati 0:1 ja võõrsil 0:2. Jürgensoni sõnul pole need sugugi pahad tulemused.

"Wikipedia andmetel on neil koosseisus paar argentiinlast ja palju hispaanlasi. Tundub, et ongi rohkem Euroopa liigade jaoks kokku pandud punt. Arvestades, kui palju nad koduliigas väravaid löövad (möödunud hooajal löödi 130 väravat, sisse lasti vaid 9 - G.L.), siis ega see mingi niisama ülekäigupunt ilmselt ei ole," lisas Jürgenson.

Flora alustab eurohooaega kodumänguga 28. juunil. Kui Gibraltari meistrist üle ollakse, tuleb Glasgow Celtic Tallinnasse kas 12. või 13. juulil. Homme sõidab Flora Šveitsi, kus kolmapäeval mängitakse Euroopa tasemega harjumise mõttes sealse meistriliiga mulluse kuuenda meeskonna ja 2013/2014 hooajal Euroopa liiga alagrupiturniirile jõudnud St. Galleniga, mäng algab kell 18.30.