Flora asus teise poolaja teisel üleminutil Markus Jürgensoni penaltist juhtima, kuid lasi enda väravavõrku 73. minutil 1:1 viigivärava, mille põrutas sinna Kaspar Kaldoja otse karistuslöögist. Võiduvärava lõi karistuslöögi järel õhuvõitluses kõige kõrgemale kerkinud Sander Post.

"See oli meeskonna töövõit. Kogu meeskond näitas sisu. Nad teavad, mille nimel nad tööd teevad ja mängivad alati viimase sekundini välja," ütles Flora peatreener Norbert Hurt.

"Tugev mäng oli. Lõime võimalusi, aga ei löönud oma momente ära. Täna oli selline päev, kus ei läinud see pall väravasse, jäi pisidetailide taha. Tegelikult meeskond mängis ilusti, mäng oli meie käes. Siis hakkasime võtma rohkem riske ja vastasel tekkis ka võimalusi ning standardist löödi meile ära."

Hurt tunnistas, et tabelis FC Levadia ees ühe punktiga juhtiv Flora ei tohi endale ühtegi libastumist lubada. "Iga punkt on tähtis. Siin oli kindlasti vaja võita," sõnas ta.

Võidukad olid täna ka Levadia ja Kalju. Esimene alistas Sillamäe Kalevi 1:0 ja teine Jõhvi Lokomotivi 9:0. Floral on tabelis 67 punkti, Levadial 66 ja Kaljul 63.