Eesti noortevõistkonnad olid sel aastal eriti edukad turniiril, kus varasematel aastatel on olnud parim tulemus pääs poolfinaali.

Juubeliturniiril õnnestus JK Legioni U-11 poistel võita esikoht! Edukalt mängisid ka FC Flora U-13 poisid, kes veerandfinaalis pidid tunnistama turniiri hilisema võitja Milano Interi paremust. Samuti jõudis veerandfinaali FC Flora U-14 võistkond. Need on väga kõvad tulemused, kuna neis vanuseklassides osales ligi 150 võistkonda.

Suurturniiri peamiseks toetajaks on Rootsi suurettevõte SKF. Maailma juhtiv tehnoloogiaettevõte, mis on tänapäeval esindatud juba enam kui 130 riigis. SKF pakub veerelaagreid, tihendeid, jõuülekande tooteid, keskmäärdesüsteeme ning teisi tööstustarvikuid ja nendega seotud insener-tehnilisi lahendusi tööstustele ja masinaehitusele.

Igal aastal korraldab SKF 20-s erinevas riigis valikturniire, mille võitjad saavad priipääsme Gothia Cupile. SKF kannab võitjavõistkonna reisi- ja elamisekulud turniiril. Eestis on SKF Cup toimunud 5 aastat. Sel aastal võitis U-13 valikturniiri FC Flora, kes esindas edukalt Eesti noortejalgpalli Rootsis.

Kokkuvõtteks peab tõdema, et noorte jalgpalli järjepidev toetamine viib eduni.