Teatavasti kaotas Kalju nädala eest Ankaras Türgi liiga viiendale meeskonnale väärikalt 0:1. Kas ja kuivõrd mõjutab too seis homme kell 19 Kadriorus algavas kohtumises võõrustajate mänguplaani, ei soovinud Kalju pealik Frantsev aga avaldada.

"Mäng näitab, kuidas mängime," vastas ta esmalt. Peagi lisas: "Mängime nii nagu meie arvates võime tulemuse saavutada." Ja veidi hiljem märkis: "Avakohtumise analüüs on tehtud ja meeskond teab, kuidas kodus tegutsema peame."

Ka koosseisu kohta ei soovinud Frantsev vähimatki reeta, vastates tuntud vene ütlust parafraseerides: "Tuleb päev, tuleb toit."

"Võin öelda, et vastane mängib Euroopa ühes tippliigas ning tema pallurite valik on suur ja tase kõrge. Võrreldes Haifa Maccabiga esindab Osmanlispor teistsugust mängustiili - kiiruste vahe on üpris märgatav," kõrvutas Frantsev nüüdset vastast eelmises ringis alistatud Iisraeli klubiga. "Aga oleme valmis ja teame, et igale nende taktikalisele sammule leidub vastukäik."

Teleš: oleme valmis võitma

Kalju kaptenist väravavaht Vitali Teleš ei tahtnud üheselt öelda, kas teiseks järjestikkuseks penaltiseeriaks (nii alistati kodus Maccabi) on eraldi valmistutud. "Oleme valmis nii lisaajaks kui vajadusel ka penaltiteks. Kord juba näitasime seda ja oleme valmis veelkord näitama."

Eurohooajal esmakordselt kaks ringi läbinud Kalju asub vastast, kelle eelarve mitukümmend korda suurem, ohjeldama suhteliselt pingevabalt. "Tunneme positiivset survet. Meeskonnas valitseb hea meeleolu. Läheme võitlema ja teame, et oleme võimelised ka võitma," lausus Teleš.