“Mul on väga hea meel ja uhke tunne, et pikki aastaid Nõmmel tootmist arendanud ettevõte, Silikaat AS on aidanud juba aastaid Kalju tegemistele kaasa ning uus sõlmitud leping näitab, et nad usuvad meie plaanidesse. Silikaat Grupi abiga saame koolitada oma noortetreenereid, tõsta kvaliteeti ja täide viia meie unistused,” kommenteeris sõlmitud lepingut Nõmme Kalju president Kuno Tehva.

Silikaat Grupi turundusjuht Manuela Pihlap lisab: “Silikaat Grupi ettevõte Silikaat (ja sellest välja kasvanud Järve Keskus) on püsiväärtuste hoidja ja pikkade traditsioonide kandjana kindel kui kalju – seega oleme leidnud Nõmme Kalju näol endale väärika nimega sõbra.”

Pihlapi sõnul soovib Silikaat Grupp koostöös Nõmme Kaljuga suurendada spordiala kättesaadavust ja seeläbi süstida ka noortesse jalgpallipisikut.

“Nii Nõmme, Tallinna kui ka kõigi meie noorte sportlike ettevõtmiste toetamine annab positiivseid emotsioone kogu ühiskonnale ning loob paremad võimalused riigi tulevikulootuste arenguks,” märkis Pihlap.

“Eesti viimase aja noorte sportlaste suured edusammud annavad kinnitust, et iga spordiala, sealhulgas jalgpall, peidab endas suurepärast võimalust teha meie riik maailmas nähtavaks. Silikaat Grupi ettevõtetel on suur au sellele omalt poolt kaasa aidata,” tõdes Pihlap.

Nõmme Kalju esindusmeeskond avab uue Meistriliiga hooaja juba sellel laupäeval, 10. märtsil kell 14.00 Sportland Arenal, kus hooaja esimeses mängus kohtutakse tugeva FC Levadiaga. Mängust teeb otseülekande TV6.