"Annan Terjale au, et tal oli jaksu ise see samm astuda," sõnas Tehva Eesti Päevalehele. Tema arvates pole Kaljul iial olnud nii tugevat koosseisu kui tänavu. "Teisalt oli ta otsus loogiline. Nii klubi kui ka meeskonna sees oli jõutud üksmeelele: igale mängule peab minema parima koosseisuga. Peatreener otsustas Pärnus teisiti. Oli see kogenematusest või varumeeste liigsest usaldamisest, igatahes mõtles ta üle."

Tehva ei soovinud spekuleerida, kuidas oleks talitanud klubi juhtkond, kui Terehhov ise poleks vastutust võtnud. Ta rõhutas: "See polnud esimene eksimus. Astusime sama reha otsa umbes kuus korda. Kindlasti soovis Terja parimat, aga oli näha, et mänguaja jagamine ei toimi. Nii pidasimegi ühiseid ajurünnakuid ja jõudsime kokkuleppeni, et edaspidi talitame teisiti. Oluline, et kaasatud oli ka segadusse sattunud meeskond. Kahjuks selgus, et ajurünnakutel polnud suurt mõtet. See ongi meie ainuke etteheide Terjale."

Hooaja eel üheks peamiseks tiitlipretendendiks peetud Nõmme Kalju viimase kuu jooksul võidurõõmu tundnud pole - viiest mängust on vastu võetud kolm kaotust ning teenitud kaks viiki. Seeläbi on väga keeruliseks muutunud ka nende tiitlipüüdlused - kaheksa vooru enne hooaja lõppu jäädakse liidrist FC Florast maha seitsme punktiga.