Seda, et Kalju sisekliimaga kõik päris korras ei olnud, tõendab ilmekalt ka klubi üheks tähtmängijaks peetud Allan Kimbaloula juhtum. Prantsusmaa tippklubi Lille’i kasvandik saabus Eestisse kolm aastat tagasi, väidetavalt oli temast huvitatud isegi nüüdne Inglismaa kõrgliigaklubi Norwich. Kimbaloula näitas Kaljus kohe head mängu, äratades huvi AS Romas. Konkreetsemaks asi aga ei läinud ja väle ääreründaja jäi Kaljusse, sai mullu juulis tõsise põlvevigastuse ja jättis hooaja teise poole mängud vahele.

Tänavu oodatud Kimbaloulat enam platsil ei nähtudki. Süüdi võis olla vigastus, aga ka leegionäri enda suhtumine. Näiteks käis ta augusti lõpus Kreekas Saloniki Arises katsetel, kuid naastes enam kohe Kalju treeningutele ei tulnud. Üksnes põgusalt olevat ta Hiiu staadionile juhtunud ka pärast seda, kui Kalju kohtumises FC Vaduziga Euroopa liigas konkurentsist langes. Eesti Päevalehele teadaolevalt tuli ette, et Kimbaloula ei läinud trenni, sest keegi ei võtnud teda auto peale. Voskoboinikov ega Terehhov neid jutte ei kinnita.

Terehhov nendib, et Kimbaloula Kalju meeskonnas suure tõenäosusega ei jätka. „Ütleme nii, et ta pole lihtne isiksus. Hetkel ma küll teda meie tiimis ei näe.”

„Kimbaloulaga läks keeruliseks, kui tal tekkis uus agent, kes soovis teda tasuta mujale Euroopasse saata. See võis ka Allani enda tegusid mõjutada,” poetab Voskoboinikov.