Eelmises voorus Narva Transi vastu põlvevigastuse saanud Listmann ei saa mõnda aega Kaljut aidata, täpne eemalolemise aeg on selgumisel, seisis Nõmme Kalju pressiteates.

Listmann oli registreeritud Kalju KTM-iks mulluse hooaja eel vastavalt reeglitele n-ö "kunstliku" KTM-ina. Kalju “päris KTM-iks” saab Listmann 2017. aasta jaanuaris.

Premium liigas kehtib nõue, mille järgi peab igal meeskonnal kogu mängu jooksul väljakul olema vähemalt üks KTM. Hooajal 2016 on Premium liigas Nõmme Kalju eest KTM-i rolli täitnud Erik Listmann, Andre Järva ja Sören Kaldma. Nüüd asendub Listmann, kes 14. mail sai tõsise põlvevigastuse, teise noore Vlasiy Sinyavskiyga.

Henrik Pürg on suure osa liigahooajast põlvevigastusega mängudest eemal olnud ning ühtegi mängu seni kaasa teinud pole. Tema paranemine on minemas plaanipäraselt ning väljakule peaks ta naasma kuu aja pärast.

Klubis treenitud mängija on defineeritud kui mängija, kes alates hooaja algusest, mil ta sai 12-aastaseks kuni hooaja lõpuni, mil ta sai 21-aastaseks, on mänginud klubi eest või on olnud klubisse registreeritud vähemalt neli hooaega. Nõmme Kalju esindusmeeskond alustas käimasolevat hooaega nelja mängijaga, kes on klubis treenitud mängijad ehk KTMid: Henrik Pürg, Sören Kaldma, Andre Järva ja Erik Listmann.