"Skandaalsel" Hiiu staadionil, millel filmitud reklaamklipi ümber Eesti poliitmaastikul neil päevil kõvasti lamenti lüüakse, käisid viimastel päevadel suured paigaldustööd ning tulemus on Eesti jalgpalliavalikkusele nädalapäevade pärast juba näha. Klubi presidendi Kuno Tehva sõnul on neil plaanis ekraan käiku lasta 1. oktoobril Kalju - Sillamäe mängul.

"Füüsiliselt oleme ta paika saanud, aga kaabledus, häälestus ja juhtimissüsteemid vajavad veel sättimist. Seda juhitakse peene seadmega, mis võimaldab igasugu graafilisi lahendusi kuvada," rääkis Tehva.

"Muidugi oleksime tahtnud sellega varem välja tulla, aga oleme seda asja vastavalt võimalustele step-by-step ajanud. Oli vaja, tekkis võimalus, tegime ära. Parem uhke tabloo hooaja lõpus kui üldse midagi."

Ekraan võimaldab erilahendusi pakkuda sponsoritele ning tuleb suureks kasuks ka publikule ja üldse kogu mängukorraldusele. Võimalused on sisuliselt tavalise tulemuse ja koosseisude kuvamisest kuni teleülekandeni välja. "Teoreetiliselt on võimalik näidata ka teleülekannet ja samal ajal toimuvate mängude väravaid, mis oleks ju äge," lisas Tehva.