Meeskonna tutvustamine algab Solarise keskuse aatriumis kell 18.00, peale seda jagavad Kalju mängijad fännidele autogramme ja pääsmeid laupäeval toimuvale mängule, kus seekordseks vastaseks Hiiu staadionil on Viljandi Tulevik ning oma debüütmängu Kalju särgis teeb Joel Lindpere. Lastele jagab õhupalle ja maiustusi Roosa Panter.

Kell 18.30 annab Nõmme Kalju Solarise keskuse neljandal korrusel asuvas Tallinna pressikeskuses pressikonverentsi, kus tutvustatakse klubi plaane hooajaks 2015.

Pressikonverentsil vastavad ajakirjanike küsimustele kõik esindusmeeskonna liikmed, nende seas peatreener Sergei Terehhov, Joel Lindpere, Ats Purje ja Vladimir Voskoboinikov. Nõmme Kalju noortetöö ja klubi tegemiste kohta jagab infot Kristen Viikmäe ja Kuno Tehva. Lisaks esindusmeeskonna mängijatele osaleb pressikonverentsil Nõmme Kalju 11-aastane noormängija Oliver Jürgens, kes saabus hiljuti Portugali suurklubi Lissaboni Sportingu juurest, viibides seal nädalasel treeningperioodil. Samuti tegi noormängija kaasa treeningu Nõmme Kalju esindusmeeskonnaga.

Kahel viimasel aastal tegi Nõmme Kalju ajalugu, alistades Kadrioru staadionil 5000-pealise publiku ees UEFA Euroopa Liiga teises kvalifikatsiooniringis Poola suurklubi Lech Poznani ning aasta varem UEFA Meistrite Liiga teises kvalifikatsiooniringis Soome 27-kordse meistri HJK Helsinki, jõudes seejärel UEFA Euroopa liiga play-off vooru.

Premium Liiga 2015 kahes esimeses voorus on Nõmme Kalju näidanud ilusat jalgpalli, alistades nii Tartu Tammeka kui Paide Linnameeskonna seisuga 3:0. Esindusmeeskond on täienenud nii oma kasvandike kui tuntud Eesti koondislastega, nimekamateks uuteks mängijateks on Ats Purje ja Joel Lindpere.