2011. aastal asutatud rannajalgpalli meeskonnal Nõmme BSC on selja taga 2013. aasta Eesti rannajalgpalli karikavõit, kolmas positsioon Eesti meistriliigas aastal 2013 ja neljas koht aastal 2014. Uut hooaega alustab meeskond uue nimesponsori OlyBeti toel, uuendatud koosseisus ning muudetud taktikaga.

“Meie kindel eesmärk 2015. aasta hooajal on meistritiitel ning see on saavutatav just läbi stabiilsuse, millest viimased paar aastat on meil vajaka jäänud ja mida oleme nüüd saavutamas,” ütles Nõmme BSC OlyBet mängiv treener Andreas Aniko. Tema sõnul peab meeskond suurimateks konkurentideks kindlasti ValiceCar, SK Augur Enemat ning Peugeot meeskondi, kuid tähelepanelik tuleb olla iga vastasega.

Klubi sõlmis täna kaheaastase lepingu uue nimesponsoriga OlyBet, kellega loodetakse koostööd jätkata ka pikemas perspektiivis. “OlyBetiga kokkusaamisel oli väga meeldiv näha, et nad on aktiivsed ja soovivad olla midagi rohkemat, kui ainult rahaline sponsor,” lisas Aniko.

Ennustusportaali OlyBet haldava Olympic Casino Eesti tegevdirektori Aigar Haini sõnul on Nõmme BSC väga ambitsioonikas klubi, kes tahab teha suuri tegusid ja on valmis meistritiitli nimel kõvasti tööd tegema. “See eesmärk meeldis meile, sest usume, et kõik on võimalik. Oleme palju toetanud Eesti korvpalli ning nüüd on aeg anda oma panus ka jalgpalli valdkonda. Rannajalgpall on Eestis väga populaarne ning elame nüüd suure põnevusega kaasa Rannajalgpalli meistriliigale ja Nõmme BSC klubile,” ütles Hain.

Esimest korda oma ajaloos alustas Nõmme BSC OlyBet hooaja ettevalmistusega juba veebruaris: tehti jooksutrenne ja üldfüüsilisi treeninguid. Mai keskel korraldas klubi Jõulumäel esmakordselt ka treeninglaagri, millest võtsid osa kõik mängijad. “Treeningute sisu on sel aastal olnud professionaalsem ning ka mängu taktikalises osas on tehtud muudatusi. Kokkuvõttes on sel aastal pidev töö käinud juba pikemat aega ning oleme hooajaks valmis, et võistelda meistritiitli eest,” lisas Aniko.

Uuel hooajal on meeskonda kaasatud neli uut mängijat, kellest kahel puudub varasem kokkupuude rannajalgpalliga, kuid nad on ala spetsiifika juba väga hästi omaks võtnud. “Küll aga mängib klubis ka neid, kes on tulnud neljal ja osad isegi seitsmel korral Eesti meistriks. Meie tugevuseks ongi meeskonna ühtsus, mis koosneb nii noorematest kui ka vanematest ja kogenumatest mängijatest,” täpsustas Aniko.