14. vooru järel jagatakse kaheksa naiskonda kaheks: 1.-4. positsioonil paiknevad võistkonnad hakkavad jagama medaleid ning 5.-8. koha saavutanud naiskonnad võitlevad liigasse püsimajäämise nimel. Omavahel mängitakse läbi kahel korral kodus-võõrsil printsiibil.

Nüüdseks on selgunud ka, kes võistkondadest jätkab tabeli ülemises ja kes teises pooles. Kuigi lõplikud kohad nelikutes pole veel kindlad, siis esimese nelja naiskonna sekka kuuluvad Pärnu JK, Tallinna FC Flora, Tallinna FC Levadia ja Tartu SK 10 Premium. Tabeli tagumisse poolde maandusid Tartu JK Tammeka, JK Tallinna Kalev, Põlva FC Lootos ja Noortekoondis.

Vastavalt juhendile langeb Meistriliigas 8. kohale tulnud võistkond Esiliigasse ning 7. koha saavutanud võistkond mängib üleminekumänge karikasüsteemis kodus-väljas printsiibil Esiliiga 2. koha saavutanud võistkonnaga. Kui Noortekoondis saavutab meistrivõistlustel koha, mille tõttu peab ta mängima üleminekumänge, siis mängib üleminekumänge Meistriliigas 6. koha saavutanud võistkond. Kui Noortekoondis saavutab meistrivõistlustel koha, mille tõttu langeks ta automaatselt Esiliigasse, langeb Esiliigasse Meistriliigas 7. kohale tulnud võistkond.

Kõik eelnevates voorudes teenitud punktid võetakse teise ringi kaasa.