Naiste koondise kaitsja Inna Zlidnise ja Ferencvarosi jaoks lõppes Ungaris liigahooaeg ning eestlanna koduklubi teenis kahemängulise finaalseeria tagajärjel hõbemedalid. Kordusmängus pidi Ferencvaros võõral väljakul tunnistama MTK 1:0 paremust. Zlidnis tegi kaasa terve mängu. Esimese kohtumise võitis MTK samuti 1:0. Kaotused tähendasid, et Ferencvaros ei suutnud kahel eelneval aastal võidetud meistritiitlile lisada kolmandat.

Liis Pello ja Kirkop United mängisid naiste karikafinaalis juba liigas võidutsenud Birkirkaraga. Pello koduklubil tuli vastu võtta 0:2 kaotus. Vastased lõid mõlemad oma väravad esimesel poolajal 38. ja 39. minutil. Pello mängis kõik 90 minutit.

Soome kõrgliigas käisid väljakul Signy Aarna ja Pille Raadik. Aarna ja Kuopio Pallokissat mängisid koduväljakul Honka naiskonnaga. Esimene tabamus sündis 30. minutil ning see märgiti Honka naiskonna omaväravaks ning tänu sellele asus Kuopio kohtumist juhtima. Seis püsis sellisena 79. minutini, kui Honka suutis seisu viigistada. Nii kohtumine ka lõppes. Aarna mängis kaasa terve mängu. Kuopio on 12 punktiga viiendal positsioonil.

Aland United ja Raadik kaotasid koduväljakul minimaalselt 1:0 Tampere Ilvesele. Mängu ainuke värav löödi 60. minutil. Raadik tegi kaptenina kaasa terve kohtumise. Aland asub seitsmendal kohal ja on kaheksa vooruga kogunud kaheksa punkti.