Raadik ja Aland United läksid esmalt Helsingis vastamisi HJK naiskonnaga. 300 pealtvaataja ees peetud kohtumises ei suutnud kumbki võistkond väravaid lüüa ning seega lepiti viiki. Teises mängus oli kodustaadionil Alandi vastaseks FC Honka. Tasavägises kohtumises suutis Aland lüüa oma 1:0 võiduvärava 86. minutil. Raadik tegi kaptenina mõlemad kohtumised kaasa täies mahus. Aland on 10 vooruga kogunud 12 punkti ja asub sellega seitsmendal kohal.

Kuopio Pallokissat ja Aarna suutsid nädala jooksul teenida võidu ja kaotuse. GBK naiskonda suudeti võita 3:0. Esimese kolmveerandtunni lõi eestlanna koduklubi ühe värava, kui täpne oli Anni-Maija Kauppila. Kuopio teise värava autoriks oli 51. minutil Aarna ning lõppseisu vormistas 83. minutil Piia Jukarainen.

Teine kohtumine oli Kuopio jaoks kurvem, kui PK-35 Vantaa naiskonnalt saadi 0:6 kaotus. Mäng oli tehtud esimese poolajaga, kui seisuks oli 4:0. Viimase veerandtunni jooksul lisas PK-35 veel kaks tabamust. Aarna mängis mõlemas kohtumises 90 minutit. Tabelis asub Kuopio 15 punktiga kuuendal positsioonil.

Eesti koondise väravavaht Getter Laar pääses prantslaste Metzi eest platsile hooaja viimases mängus. Metzi vastaseks oli liigatiitli juba kindlustanud Lyoni Olympique. Eestlanna koduklubi pidi vastu võtma 0:3 kaotuse ja lõpetas hooaja viimase ehk 12. kohaga. See tähendab, et naiskonda jätkus kõrgliigasse vaid üheks aastaks ning järgmisel hooajal tuleb taas pallida aste madalamal.