Inna Zlidnis ja Ferencvaros pidasid Ungari kõrgliigas maha põneva kohtumise MTK Hungaria naiskonnaga. Koduväljakul mänginud Ferencvaros läks kohtumist juhtima 29. minutil, kuid Hungaria viigistas seisu vahetult enne poolaja lõpuvilet. Teist kolmveerandtundi alustasid külalised samuti teravamalt, kui 47. minutil juba kohtumist juhtima mindi. Ferencvaros näitas aga head võitlusvaimu ning 54. ja 57.minutite väravatest võeti lõpuks 3:2 võit. Zlidnis tegi kaasa terve kohtumise ja teenis 74. minutil ka kollase kaardi. Tabelis hoiab Ferencvaros hetkel liidrikohta 16 punktiga, neile järgnevad Györi ETO ja Astra vastavalt 13 ja 10 punktiga.

Signy Aarna ja Pille Raadik aitasid Soome kõrgliigas oma koduklubidel teenida viigipunktid. Aarna ja Kuopio Pallokissat viigistasid 1:1 septembris naiste koondise vastu mänginud HJK naiskonnaga. Vaheajapausile mindi Kuopio eduseisul. Aarna sekkus vahetusest mängu 66. minutil. Viis minutit pärast seda suutis HJK oma värava lüüa ning selle tulemusega ka kohtumine lõppes. Kuopio paikneb liigatabelis kuuendal kohal, jäädes koht eespool olevast Ilvese naiskonnast maha kolme punktiga.

Aland United ja Raadik kohtusid koduväljakul Oulu Naisfutisega. Aland jäi kaotusseisu 32. minutil ning avapoolaeg lõppeski külaliste eduseisul. Aland päästis viigipunkti viis minutit enne normaalaja lõppu. Raadik tegi kaasa terve kohtumise. Aland hoiab tabelis kaheksandat positsiooni ja on selle koha endale juba kindlustanud.

Liis Pello alustas kohtumisi Malta kõrgliigas, kui aitas koduklubi Kirkop Unitedi 4:0 võiduni Mosta FC üle. Pello viibis väljakul terve kohtumise ja oli ka avavärava autoriks, viies Kirkopi 13. minutil koduväljakul juhtima. Esimese vooru järel jagab Kirkop tabelis esikohta, olles ühel pulgal eelmisel aastal teise koha teeninud Hiberniansiga.

Getter Laari koduklubi FC Metz teenis Prantsusmaa esiliigas veenva 4:0 võidu oma lähima konkurendi, Saint-Mauri üle. Metz tõusis tänu sellele tulemusele ka tabeliliidriks, olles nelja vooruga kogunud üheksa punkti. Teisel kohal oleval Saint-Mauril on hetkel koos sama arv punkte.