Kolmapäevaseks sõprusmänguks Horvaatiaga koondisele appi tulev Kink mängis selles matšis algusest lõpuni ning teenis 89. minutil kollase kaardi. Kokku esindas ta Győri sel hooajal 28 kohtumises, lüües 12 väravat, millega oli meeskonna resultatiivseim, teatab Eesti Jalgpalli Liit.

Talvel Nyíregyháza Spartacusega 2,5-aastase lepingu sõlminud Martin Hurt alustab järgmist hooaega esiliigas, kuhu kukuti pärast eelviimase, 15. koha saamist. Viimaseks vooruks püsimajäämislootused kaotanud Spartacus alistus 3:4 Zalaegerszegi TE-le. Hurt väljakul ei käinud.

Ploieşti Astra viigistas Rumeenia tugevaima liiga viimases voorus 0:0 Mediasi Gaz Metaniga ning lõpetas hooaja 18 klubi konkurentsis 36 punktiga 13. kohal. Ründaja Vitali Gussev viimases voorus väljakule ei pääsenud.

Fredrikstad purustas Norra 1. divisjonis võõrsil 5:2 Mossi ning tõusis esikohale, kui lähikonkurentidel on üks mäng pidamata. Raio Piiroja oli Mossi vastu väljakul 90 minutit. Fredrikstadil on nüüd 18 punkti nagu ka Ranheimil, kel kohtumine varuks.

Rootsi esiliigas alistas Syrianska 3:0 Trollhättani. Oma esimese liigamängu sai kirja Tõnis Vanna, kes sekkus 70. minutil vahetusest. Martin Vunk oli terve kohtumise pingil. Võit tõstis Syrianska 14 punktiga teiseks.

Vitali Teleš tegi Pietarsaari FF Jaro väravasuul nullimängu, kui võõrsil lepiti 0:0 viiki viimasel kohal oleva IFK Mariehamniga. Pärast kaheksat vooru on Jaro 14 meeskonna seas kaheksa punktiga seitsmes.

Lenkorani Hazar jäi teist nädalat järjest ilma võitjatrofeest, kui karikafinaalis alistuti lisaajal 1:2 FK Bakuule. Tihhon Šišov vaatas mängu pingilt. Mäletatavasti jäi Hazar möödunud nädalavahetusel ilma meistritiitlist, kui kaotas otsustavas viimase vooru mängus.

Vigastatud Joel Lindpereta mänginud New York Red Bulls kaotas kolmanda mängu järjest, jäädes kodus alla Columbus Crew’le, kes on Red Bullsi ees ka Idakonverentsi liider. Viimasel on mäng varuks ja 20 punkti, Red Bullsil 15 punkti.

Kökšetau Okžetpes kaotas Kasahstani meistrisarjas 0:1 Orali Akzhayikile. Jevgeni Novikov mängis kõik 90 minutit. Viimased kuus liigamängu kaotanud Okžetpes on pärast 11 vooru 8 punktiga viimasel, 12. kohal.