Varuväravavahiks on Mignolet langenud ka Jürgen Kloppi käe all, kes on eelistanud pigem kaasmaalast Loris Kariust. Belglane on teatanud, et ei kavatse pingipoisi rolliga leppida ning tahab endale treeningutel esikinda koha tagasi võidelda.

Koju jäi Manchestser Unitedi poolkaitsja Marouane Fellaini, kes sai nädalavahetusel mängus Swanseaga hoobi sääremarja pihta. Peatreener Roberto Martinez ei kutsunud Fellainile asendajatki.

Hollandi vastu säästab Martinez ka Manchester City poolkaitsjat Kevin De Bruyne'i. "Temaga tahan olla ettevaatlik. Tema vigastusest pole palju aega möödas ning ta on viimasel ajal palju mänginud. Parem on mitte riskida," vahendab ajaleht Het Nieuwsblad hispaanlasest treeneri sõnu.

Küsimärgi all on veel vigastusest äsja paranenud Vincent Kompany kaasamine kummaski mängus. Martinez on öelnud, et eelseisva kahe kohtumise jooksul ta kindlasti põllule saab. Manchester City keskkaitsja ja kapten pole koduklubis täismängu teinud alates 21. septembrist.

"Vincent ei mängi kindlasti kahte täismängu. Oleme tihedas kontaktis City arstidega ja järgime nende programmi. Tahame klubidega head suhted säilitada," ütles Martinez.

Holland - Belgia matš algab Amsterdamis kell 21.45. Samal kellaajal pühapäeval võõrustab Belgia Brüsselis Eestit.