Laialtlevinud arvamuse kohaselt tuuakse Klavan klubisse kogenud varumeheks, keda oleks hea vajadusel põhitegijate asemel mängitada. Vaat et kõige rohkem pakub Liverpooli fännidele aga huvi Klavani eesnimi, mis neile viikingeid meenutab.

"Ainult tema nimi tundub juba eepiline. Sõlmige temaga leping!" kuulutab üks poolehoidja. Palju tõmmatakse paralleele kuulsa viikingi Ragnar Lothbrokiga. "Ragnar Lothbrok Klavan. Mulle meeldib!" lisab teine fänn.

"Sellise nimega peab ta üks kõva mees olema. Loodetavasti lubatakse tal väljakul raudrüüd ja kilpi kanda," naljatab üks poolehoidja.

"Tulevikus kindel kultuskangelane. Tellin ta särgi niipea, kui ta vorminumber avalikustatakse!" lubab üks kirjutaja. "Mina ka. Aga AINULT siis, kui särgi peal on Ragnar!" vastab teine.

"Kui ta kaitses väga heaks ei osutu, siis saadame ta mõnda Skandinaavia riiki rüüstama, et tema eest makstud neli miljonit naela tagasi tuua!"

Palju meenutatakse ka Klavani senise koduklubi Augsburgi kevadisi Euroopa liiga mänge Liverpooli vastu, kus eestlane hästi tegutses. "Nii et sõlmime lepingu mängijaga, kes meie vastu hästi tegutses? Mul ei ole sellega probleeme," sõnab üks scouser, kelle arvamust jagavad ka mitmed teised.

Samuti on fännid kursis sellega, et aasta tagasi ütles Klavan ära Liverpooli linnarivaalile Evertonile. "Kuuldavasti loobus ta eelmisel aastal Evertoni pakkumisest, nii et vähemalt ei ole ta rumal," visatakse nalja.

Peamiselt arutatakse aga selle üle, millist rolli Klavan klubis mängima hakkaks, samuti võrreldakse teda värskelt meeskonnast lahkunud slovaki Martin Škrteliga. "See kutt on ilmselt hooaja jooksul keskkaitsesse neljas-viies valik ja seda väiksema palgaga kui Škrtel oleks olnud. Arvan, et ta ei saa niikuinii väga palju mängida," tõdeb üks poolehoidja.