Nädal tagasi liidriks tõusnud Tallinna FC Florale kodus 1:2 alistunud Transil seisab ees teine raske kohtumine järjest. Seekord ollakse kell 19.30 Maarjamäe staadionil külalise rollis. Levadia kasvatas eelmises voorus enesekindlust FC Kuressaare 4:0 alistamisega.

Tänavu on Levadia ja Trans vastamisi olnud kahel korral, mõlemal puhul on peale jäänud valitsev meister Levadia vastavalt 3:0 ja 2:1. Transi viimane võit pärineb eelmise aasta novembrist, kui 2:1 võiduga lõpetati levadialaste 61 mängu kestnud kaotuseta seeria.

Tulist kohtumist on oodata ka kell 17.00 Sillamäel, kus sealne JK Kalev võõrustab FC Florat. Napid nädalapäevad tagasi alistas Flora Sillamäe järele peetud kohtumises 4:2. Kümnest omavahelisest mängust on Flora võitnud 9.

Kell 17.00 alustavad ka Paide Linnameeskond – Kohtla-Järve FC Lootus, Nõmme JK Kalju – Viljandi JK Tulevik ja FC Kuressaare – Tartu JK Tammeka.

Nii Paidel kui Lootusel on hädasti lisapunkte vaja, et parandada oma väljavaateid püsima jäämisel. Mõlemad meeskonnad lähevad kohtumisele vastu suurte kaotuste foonilt. Paide alistus viimati 2:6 Florale ja Lootus 0:5 Sillamäele.

----------------------------------------------------

kell 17.00 Sillamäe Kalevi staadion (Kesk 30, Sillamäe)
JK SILLAMÄE KALEV – TALLINNA FC FLORA

JK Sillamäe Kalevi peatreener Vladimir Kazachonok: "Tuleb raske mäng liidriga. Kindlasti on FC Flora suur favoriit. Aga kui me vaatame tagasi eelmisele mängule A. Le Coq Arenal, siis meie meeskond oli valmis võidule mängima. Meie eesmärk on katkestada FC Flora võiduseeria. Loodame, et meie fännid aitavad meid selles."

FC Flora peatreener Martin Reim: "Selle viiemängulise seeria viimane mäng. Kindlasti tuleb väga raske kohtumine ja Sillamäe soovib saada nädalataguse kaotuse eest revanši. Me üritame kõik selleks teha, et me seeria jätkuks ja me püsiks tiitliheitluses."

Mängija Rauno Alliku: “Alles kohtusime Sillamäega koduväljakul. Võõrsil tuleb kindlasti raskem mäng, aga loodame võitu.”

Peakohtunik: Kristo Tohver
Abikohtunikud: Silver Kõiv, Maikel Mikson

kell 19.30 Maarjamäe staadion (Kose tee 4, Tallinn) - TV-mäng
TALLINNA FC LEVADIA – NARVA JK TRANS

FC Levadia peatreener Aleksandr Puštov: "Mängime ainult võidule, teist teed meil ei ole. FC Flora püüdis meid tabelis kinni ja võitlus tiitli pärast muutub üha pingelisemaks."

Mängija Vitali Leitan: "Loomulikult rahuldab meid ainult võit. JK Transi näol on tegemist väga tugeva vastasega. Anname endast maksimumi ja üritame jõuda soovitud tulemuseni."

JK Transi peatreener Valeri Bondarenko: "Käesoleval hetkel on Levadia väga motiveeritud meeskond - kui nad kaotavad meile, siis šansid tulla sellel hooajal meistriks neil suuresti vähenevad."

Mängija Tomas Rimas: "Levadia tahab kindlasti võita nagu meiegi! Võit annab nendele võimaluse jälle liidriks tõusta juhul, kui Flora libastub Sillamäel."

Peakohtunik: Sten Kaldma
Abikohtunikud: Hannes Reinvald, Jaanus Mutli
Neljas kohtunik: Sten Klaasen

------------------------------------

Väravaküttide edetabel:
16 - Juri Jevdokimov (Nõmme JK Kalju)
14 - Sander Post (Tallinna FC Flora)
14 - Tarmo Neemelo (Tallinna FC Levadia)
10 - Marius Bezykornovas (Narva JK Trans)
10 - Vitali Leitan (Tallinna FC Levadia)
9 - Albert Prosa (Tartu JK Tammeka)
9 - Konstantin Nahk (Tallinna FC Levadia)