Fulham vajas enne matši vähemalt viiki, et kindlustada pääs esimesse divisjoni viivasse play-off'idesse ning mäng algas nende jaoks ka hästi. Fulhamil oli võõrsil kohe mitu võimalust, neist ühes andis just keskpoolkaitsjana mängu alustanud Käit hea söödu värava ette, kuid tabamust ei sündinud, kirjutab Soccernet.ee.

Mäng lõppes hoolimata Fulhami juhtima minemisest nende jaoks 2:3 kaotusega ning üks voor enne hooaja lõppu jäi play-off-koht seega kindlustamata.

Käit tegi kaasa kõik 90 minutit ja teisel poolajal oli tal kaks head võimalust, millest esimese tõrjus väravavaht ja teise blokeeris viimasel hetkel kaitsja. Fulham on liigatabelis 33 punktiga endiselt neljandal kohal. Blackburn tõusis 31 silmaga viiendaks ehk viimasele play-off'i viivale kohale. Kuuendat kohta hoidval West Hamil on 30 punkti. Viimases voorus kohtub Fulham tabeli teise Wolvesiga (38 punkti), samas kui nii Blackburn kui ka West Ham heitlevad tabelis endast tagapool asuvate meeskondadega, vastavalt Aston Villa (29 punkti, seitsmes koht) ja West Bromwich Albioniga (22 punkti, üheksas koht).