"Avapoolaeg oli ju tegelikult päris hea, lihtsalt me ei suutnud ära lüüa. Vaheajal tegime natuke ümber äärte asetust, mis ei töötanud päris soovitult, samuti andsime Mattias Käidile suunise mitte liiga kiiresti ette liikuda. Aga teadsime, et tempot tuleval üleval hoida ja et sel juhul on meie ründajad kiirusega nende kaitsjatest üle. Nii läkski," selgitas Reim.

Tulemus oli suurepärane - esimene poolaeg Eesti jalgpalliloos üldse, kus koondis kodupubliku silme all neli väravat lööb! Teenitud tasuna lahkuti platsil publiku ovatsioonide saatel. "Martin Reim! Martin Reim!" skandeerisid nad muuseas.

"Meeskond oli täna peategelane, mitte mina, Kui oleme sellise hingega väljakul nagu täna, võime tuua ilusaid hetki ka edaspidi," sõnas Eesti rekordinternatsionaal. "Üks tänane eesmärk oli ka fännid tagasi enda selja taha võita. Loodan, et nüüd tuleb esmaspäeval meid mängus Kreekas toetama nii mõnigi inimene rohkem. Olen kindel, et poisid tahavad praeguse emotsiooni pealt veel võidutunnet maitsta."

Anieri suhtes täielik usaldus

Päevakangelase, esmakordselt valikmängus Eesti algrivistusse kuulunud 18aastase Mattias Käidi kohta lausus Reim: "Teadsin, et ta saab hakkama, aga ei teadnud, et nii hästi! Usun, et temast on koondisele tulevikuks hea jõud vajadusel ka sellel positsioonile (keskpoolkaitsja - A.V.). Ta annab meile seal loovust ja jõudu juurde, samuti pole ta kaitsvad omadused üldse kehvad. Aga võime teda kasutada ka kõrgemal mõistagi."

Tipuründaja Henri Anieri suhtes säilitab Reim täieliku usalduse, ehkki rohked võimalused jäid kasutamata. "Kõige tähtsam, et ta oskab olla õige kohas. Küll need pallid hakkavad ka väravavahist mööda minema."