“Mängu ja mängupildi kohta oli positiivset, kuid olid ka asju, mis ei oleks pidanud niimoodi olema,“ tunnistas Reim võidu järel telefonivestluses Eesti ajakirjanikele. “Palli valdamise poole pealt ei olnud meie mäng kindlasti ideaalne. Eesti jaoks on palli valdamine alati keeruline olnud. Kaitse oli meil samas korralik.“

Reimi sõnul on Kataris viibitava aja jooksul tulemustest olulisem aga valmistumine järgmisteks tähtsateks kohtumisteks ehk mängijateni soovitakse viia võimalikult palju vajalikku infot.

Palli valdamise koha pealt tunnistas Reim, et ühtset võluvitsa ei ole selle aspekti osas olemas. “Eks palli valdamine sõltub mängijate võimekusest ja oskustest. Koondise mängudes ei ole palju aega ja vabadust. Peame mängijaid proovima ja katsetama. Sealt lähuvalt tuleb lõpuks leida meestele õiged positsioonid ja sellele vastav mängupilt,“ rääkis Reim.

Soomega peetud matšile tagasi vaadates tunnistas ta, et tuska valmistas liiga suur lihtsate pallikaotuste arv. Lisaks tõi ta välja, et füüsiliselt valmisolekult jäädi soomlastele alla.

“Jaanuaris ei peagi füüsis olema 100 protsenti. Samas vaadates, et Soome koondise mehed mängivad samas rütmis (kevad-sügis liigasüsteemis) nagu meie praegune koondis, siis on selge, et peame füüsist tõstma, kui soovime vastava tempoga mängida. Jõudu ja jaksu on juurde vaja,“ leidis Reim.

Debütantidega jäi peatreener üldjoontes aga rahule. “Esmamulje on selline, et koosseisus oli nii mõnigi lootustandev mängija. Seekordse kohtumise eesmärk oli segada kogemust ja uusi tegijaid,“ märkis ta.

Matšis Soomega ei saanud koondist aidata keskkaitsja Joonas Tamm, keda on segamas kerge vigastus. Siiski loodab Reim teda teisipäeval Islandi vastu kasutada. “Tal lõi jalga kerge väsimuskramp. Võrreldes teiste praeguste koondislastega kestis tema hooaeg kauem. Loodetavasti saab ta meid mängus Islandiga ühe poolaja aidata,“ avaldas peatreener.

Ilmselt kõige positiivsema mulje jättis Reimile aga väravavaht Sergei Lepmets. Kohtumise järel tunnistas ta, et Lepmets võib tõesti edaspidi olla Eesti koondise esiväravavaht. “Sellele väitele vastu ei saa vaielda. Mart (Poom) on meil aga väravavahtide osakonna boss. Eks tema otsustab,“ tõdes Reim lõbusalt. “Lepmets tegi aga tõesti paar otsustavat tõrjet. Ta on aidanud koondisel häid tulemusi teha. Osad väljalöögid olid tal küll adressaadita, kuid suures plaanis on ta olnud koondisele heaks toeks.“

Eesti alistas Dohas toimunud maavõistlusmängus Soome 2:1.