„Hirmsa suure hooga on kõik pihta hakanud, praegu käin ringi vaatamas koondisekandidaate, kes kusagil mängivad, nendega suhtlemas ja nende seisukorda hindamas. Palju aega ei ole, tuleb ruttu pilt ette saada kõikidest mängijatest, kes Eestil valikus on, et teha parim võimalik valik,” rääkis Reim Vikerraadio saates „Spordipühapäev”, vahendab ERR Sport.

„Käisin vaatamas Sergei Zenjovi euromängu, käisin Poola liigas vaatamas Konstantin Vassiljevi esitust ja siis olin Henrik Ojamaa juures, sain temaga rääkida ja vaatasin võistkonna mängu. Nüüd olen Inglismaal, kus kohtun koondise kapteni Ragnar Klavaniga."

Ojamaa pole juba mõnda aega koondisesse kuulunud, millest temaga juttu oli? „Tema hetkevormist, elust-olust Hollandis ja tahtsin teada ka tema tundeid Eesti koondise suhtes, et näha, kas on temas tulihingeline soov koondist esindada. Selle kinnituse ma sain,” sõnas Reim.

Gibraltari mänguni on jäänud vaid paar nädalat, kas jõuate selleks ajaks enda mänguplaani ellu viia? „Ega muud varianti ei ole, peab suutma, vähemalt need ideed ja mõtted,” arutles Reim, kes loodab leida hea ja konkreetse mängujoonise, kus õiged mängijad mängiks õigetel positsioonidel.